Kód: 110

Villa Sunset álmai villája Balatonőszödön saját vízparttal Önre és 10 szerencsés vendégére vár 70 500/éj -től

6 szoba 3 fürdő 200nm max. 11 fő

Saját, közvetlen Balaton part, luxus környezet, Dolce Vita kompromisszumok nélkül. Egy ilyen új építésű, közvetlen vízparti, kívül-belül minimál stílusú nyaraló villában ezt nem is nehéz átélni, hiszen ilyenből nincs sok Magyarországon, a Balaton déli partján pedig igazi ritkaságnak számít. A visszafogottan elegáns, minimalista nyaraló villa, a gyönyörű Balatonőszödön, a csend és nyugalom partján fekszik. A balatonparti nyaralóház belesimul a környezetébe, és segíti a lakókat, hogy megérezzék a természet közelségét.

A saját parttal rendelkező villa kialakítása, minősége, igényessége, felszereltsége az ötcsillagos hotelek kényelmével egyenértékű. További előny, hogy a nyaraló villa a portaszolgálattal ellátott biztonságos balatonőszödi luxus Hullám Üdülőparkban található, nagyon igényes, kulturált környezetben, mely tökéletes pihenést biztosít a nyaralóknak. A 2009-ben épült tágas, átlátható, világos és levegős nyaraló villa alsó és felső szintje összesen kétszáz négyzetméter, 11 felnőttnek vagy 8 felnőttnek és 2-4 kisgyermeknek biztosít kényelmes szállást. A nyaralóvilla nappaliját az elegáns, elektromosan árnyékolható terasztól egy üvegfal választja el, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Balatonra.

A nyaraló villa alsó szintjén tökéletesen felszerelt konyha, tágas nappali, hálószoba franciaággyal, fürdőszoba tusolóval található. A szofisztikált környezet, a tökéletes enteriőr eszményi otthont varázsol számunkra a nyaralás alatt. A nyaraló emelete a pihenés helyszíne, 4 hálószoba és 2 fürdőszoba áll a nyaraló vendégek rendelkezésére. A villa nappalijából, az 5 hálószoba közül 3-ból és az emeleti teraszról lélegzetelállító, felejthetetlen panoráma tárul elénk Badacsonytól Tihanyig. A vízparti nyaraló kertjében nagyon igényes kerti bútorok, saját napozó/horgászstég, jakuzzi, homokozó, hintaágy, grill, szalonnasütő, 4 kerékpár szolgálja a nyaraló vendégek kényelmét. Villanymotoros gumicsónak bérelhető 12.000 Ft napidíjért. A nyaraló villa kertjébe 2 autó tud beállni. BABABARÁT: Babaágyat, babakádat, etetőszéket, babakocsit, járókát stb. kedvező egyszeri díj ellenében bocsátjuk nyaraló vendégeink rendelkezésére.

Árak

Január 1-Május 31: 235 Euro, min. 2 éj
Június 1-Június 16: 350 Euro, min. 3 éj
Június 17-Június 30: 350 Euro, min. 7 éj Szombati turnusok
Július 1-Augusztus 25: 400 Euro, min. 7 éj Szombati turnusok
Augusztus 26-Augusztus 31: 350 Euro, min. 3 éj Szombati turnusok
Szeptember 1-December 31: 235 Euro, min. 2 éj

Kaució: 1.000 Euro
Előleg: 50%
Végtakarítás: 150 Euro
A szállásdíj az idegenforgalmi adót nem tartalmazza.
A szállásdíj a fűtést nem tartalmazza.
SZÉP kártya: nem fogad el
A lemondási díj a befizetett összeg 100%-a

Jellemzők: , , , , , , , , , , , , ,
A szállás ágyneműhuzatot, lepedőt és törölközőt biztosít. Dohányzás kizárólag a nyaraló villa kertjében és teraszán. Háziállat megengedett, 2 kicsi kutya max (10 kg) 10 Euro/kutya/éj. A nyaraló villa szilveszterre, partikra nem kiadó.

Tel. +36 30/5550100

az ajánlat azonósítója:
110
Ajántatkérés e-mailben