A hirdetési feltételek

A szallashirdeto.hu használata szabadon hozzáférhető és ingyen használható jutalék mentes rejtett költségek nélküli szálláshirdető,.

Az ingyenes hirdetés közzététel feltétele:,
- 90 naponkénti folyamatos hirdetés hosszabbítás.

Az ingyenes hirdetésnek tartalmaznia kell:
- a szálláshely pontos címét település, utca/tér házszám,
- a szálláshely leírását,
- az árakat, vagy irányárat,
- min. 3 db képet az elvárt méretben és formátumban.

Felhasználó és hirdetések
- Egy felhasználó 1 szálláshelyet hirdethet ingyen.
- Egy hirdetés egy főkategóriában csak egyszer adható fel.
- Egy hirdetésben csak 1 szálláshely és annak leírása szerepelhet.

A működéssel kapcsolatban
Az üzemeltető jogosult, de nem köteles az hirdetéseket ellenőrizni, jogában áll az általa nem megfelelőnek vélt hirdetéseket, külön értesítés és indoklás nélkül bármikor módosítani vagy törölni.

Felelősség
Az esetleges hibák oldal elérhetetlenség, adatbázis sérülés stb. valamint a szolgáltatás teljes vagy részleges megszűnésével kapcsolatban a szolgáltató semmiféle felelősséget nem vállal és magyarázattal nem tartozik.

A hirdetéssel kapcsolatos jogsértések esetén a szolgáltató a jogszabályok által megkívánt keretek között együttműködik a hatóságokkal a jogsértést elkövető személyekkel szemben. Az ezzel kapcsolatos felelősséget teljes mértékben a hirdetés feladója vállalja magára.

E-mailek és üzenetek
A hirdetés feladásával és a hirdetési feltételek elfogadásával a hirdetés feladója jóváhagyja és elfogadja, hogy a szallashirdeto.hu heti akár 2 üzenetet küldhessen részére az oldal működésével, és üzemelésével kapcsolatos e-mail üzeneteken felül, ami lehet kereskedelmi ajánlat, vagy akár politikai felhívás is.

A szallahirdeto.hu által küldött e-mailek SPAM megjelölése a hirdetőből való teljes kizárást, a leiratkozás pedig a hirdetés(ek) törlését vonja maga után.

A listák és a kattintás számlálás
Az egyedi listákba, toplista és egyéb listákban a hirdetések nézettségének függvényében lehet bekerülni, az egyedi IP címről érkező kattintások alapján.
A számlálás manipulálása a számlálás nullázását eredményezi, ami annyit jelent, hogy a hirdetés továbbra is elérhető és módosulatlanul aktív marad, de 1-30 napos időszakban a számláló naponta nullázásra kerül.

Ingyenes hirdetésszallashirdeto.hu. © 2023 Minden jog fenntartva.