szallashirdeto.hu


Hirdetési feltételek

A szallashirdeto.hu használata bárki számára szabadon hozzáférhető és ingyen használható rejtett költségek nélkül.

Az ingyenes hirdetés közzétételének feltételei

Ingyenes hirdetésként csak pontos címhez köthető, konkrét szállásajánlat az elfogadott. A ingyenes hirdetésnek tartalmaznia kell a szálláshely pontos címét (település, utca/tér házszám), a szálláshely részletes leírását, valamint az árakat vagy irányárat és min. 3 db képet.

- Egy szálláshelyhez max. 2 ingyenes hirdetés feladása lehetséges.
- Egy hirdetésben csak egy, a pontos címmel ellátott szálláshely és annak leírása szerepelhet.
- Egy felfasználó max. 3 ingyenes hirdetéssel rendelkezhet.

A hirdetés feladás az alábbiak figyelembe vételével

Tilos és nem elfogadott

Tilos a hirdetés klónozás, vagyis a más weboldalon már közzétett tartalom teljes vagy részleges átmásolása és újra publikálása.

Tilos egy címhez köthető hirdetés 2-nél többszöri feladása.

A "gyere a weblapomra", a lájkolj a Facebook-on, vagy egyéb szolgáltatást hirdető ajánlatok értesítés nélkül törlésre kerülnek.

továbbá nem elfogadott:

A működéssel kapcsolatban

Az üzemeltető jogosult, de nem köteles az hirdetéseket ellenőrizni, a szallashirdeto.hu szabályzatának megsértése esetén és az általa nem megfelelőnek vélt hirdetéseket, jogában áll külön értesítés és indoklás nélkül bármikor módosítani vagy törölni.

Az esetleges hibákkal (oldal elérhetetlenség, adatbázis sérülés stb.) és a szolgáltatás teljes vagy részleges megszűnésével kapcsolatban a szolgáltató semmiféle felelősséget nem vállal és magyarázattal nem tartozik.

A hirdetéssel kapcsolatos jogsértések esetén a szolgáltató a jogszabályok által megkívánt keretek között együttműködik a hatóságokkal a jogsértést elkövető személyekkel szemben. Az ezzel kapcsolatos felelősséget teljes mértékben a hirdetés feladója vállalja magára.

A hirdetés hosszabbítása

Minden feladott hirdetés 30 napig érvényes a hirdetőben, utána hosszabbítani kell. A hosszabbításhoz e-mailben kap értesítést a hirdetés lejárta előtt.

Hirdetés módosítása

A hirdetés tartalma az aktiváláshoz, vagy a hosszabbításhoz kapott email üzenetben található “hosszabbítás”, vagy “módosítás” linkre kattintva bármikor módosítható.

A listák és a kattintás számlálás

Az egyedi listákba, toplista és egyéb listákban a hirdetések nézettségének függvényében lehet bekerülni, az egyedi IP címről érkező kattintások alapján.

A számlálás manipulálása a számlálás nullázását eredményezi, ami annyit jelent, hogy a hirdetés továbbra is elérhető és módosulatlanul aktív marad, de 1-30 napos időszakban a számláló naponta nullázásra kerül.

A hirdetés törlése

A hirdetés feladáskor, valamint a hosszabbításhoz kapott e-mailben megtalálható a link a hirdetés módosításához. Az abban található “hirdetés módosítása” linkre kattintva, a lap alján megtalálható a hivatkozás a hirdetés végleges törlésére.

E-mailek és üzenetek

A hirdetés feladásával és a hirdetési feltételek elfogadásával a hirdetés feladója jóváhagyja és elfogadja, hogy a szallashirdeto.hu heti akár 2 üzenetet küldhessen részére az oldal működésével, és üzemelésével kapcsolatos e-mail üzeneteken felül, ami lehet kereskedelmi ajánlat, vagy akár politikai felhívás is.

A szallahirdeto.hu által küldött e-mailek SPAM megjelölése a hirdetőből való teljes kizárást, a leiratkozás pedig a hirdetés(ek) törlését vonja maga után.

A hirdetési feltételeknek nem megfelelő hirdetések, minden előzetes értesítés és indoklás nélkül törlésre kerülnek!


Copyright © 2019 SzállásHirdető. Minden jog fenntartva.
Adatvédelem | E-mail az üzemeltetőnekszallashirdeto.hu